InstantDEG Steigerverhuur Amsterdam

Steigerverhuur Amsterdam Smart Pal gebouw

Steigerverhuur & montage:
Steigerverhuur Amsterdam Smart Pal

Opdrachtgever/steigerhuurder:
Bouwborg Noordwest BV

DEG steigerbouw projectomschrijving:
Het creëren van een compleet dichte werkvloer te Amsterdam ten behoeve van werkzaamheden aan het plafond en wanden.

INSTANTDEG STEIGERVERHUUR al 15 jaar koploper in steigerverhuur

INSTANTDEG STEIGERVERHUUR biedt voor elke klus een steiger op maat. Dankzij het brede assortiment steigers is INSTANTDEG STEIGERVERHUUR in staat om voor elke situatie de meest efficiënte oplossing te bieden. INSTANTDEG STEIGERVERHUUR Amsterdam werkt met geavanceerde systeemsteigers van gerenommeerde leveranciers zoals Layher en Altec. Van het schilderen van een dakkapel tot aan een complete renovatie van een kerktorens: INSTANTDEG STEIGERVERHUUR is uw partner voor een betrouwbare en veilige werkplek op hoogte.

Niet de montage van steigers zien wij als hoofdzaak, maar het uit handen nemen van de zorgen van onze relaties over hun bereikbaarheidsprobleem. De jarenlange ervaring, nauwe samenwerking, creatieve en oplossingsgerichte denkwijze en een gedegen voorbereiding van DEG garanderen een plan van aanpak dat het mogelijk maakt een verhoging van het rendement op uw arbeidsuren te realiseren. Kwaliteit, veiligheid en flexibiliteit zijn onze kernwaarden die gewaarborgd worden door VCA* en ISO 9001/2008 certificatie.

Vanuit Amsterdam bedienen wij een grote verscheidenheid aan bouwgerelateerde opdrachtgevers. Niet alleen in Amsterdam, Haarlem, Hoorn, Aalsmeer, Zaandam, Den Haag, Utrecht en ’t Gooi hebben wij een goede reputatie opgebouwd ook ver daarbuiten monteren wij DEGelijke steigers!

Steiger huren?
Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie.