InstantDEG Steigerverhuur Amsterdam

Onze Steigers

INSTANTDEG STEIGERVERHUUR Amsterdam biedt voor elke klus een steiger op maat. INSTANTDEG STEIGERVERHUUR werkt met geavanceerde systeemsteigers van gerenommeerde leveranciers zoals Layher en Altec.

VOOR IEDER PROJECT EEN STEIGER OP MAAT

Dankzij het brede steigerassortiment is InstantDEG Steigerverhuur in staat om voor elke situatie de meest efficiënte oplossing te bieden. Zo werken we met geavanceerde systeemsteigers van gerenommeerde steigerleveranciers zoals Layher. InstantDEG Steigerverhuur biedt voor elke klus een steiger op maat.

Het standaard steigerassortiment van InstantDEG Steigerverhuur:

GEVELSTEIGERS VAN INSTANTDEG STEIGERVERHUUR

Gevelsteigers zijn met name geschikt voor lichte werkzaamheden van langdurige aard. De belastbaarheid van de werkvloer van gevelsteigers bedraagt 200 kg/m2. Een groot voordeel van gevelsteigers is dat diverse disciplines gelijktijdig kunnen worden uitgevoerd. Dit zorgt voor een verbetering van het rendement op uw werkzaamheden. Dankzij een inwendig trappenhuis is de werkplek veilig te bereiken, en op verzoek leveren we ook een uitwendig trappenhuis. Dankzij de smalle basis en de diversiteit in lengtematen is dit type steiger veelzijdig toepasbaar. Waar nodig kan de steiger zo worden geplaatst dat publiek er onderdoor kan lopen en zo min mogelijk hinder van de steiger ondervindt. Met diverse professionele steigerhulpstukken, zoals uitbouwconsoles, is extra werkruimte te creëren. Voor nagenoeg elk obstakel zijn er hulpstukken om over of om deze obstakels heen te bouwen. Het gehanteerde steigersysteem bestaat voornamelijk uit aluminium onderdelen waardoor de toepasbaarheid van deze steiger optimaal is.

STALEN SYSTEEMSTEIGERS VAN INSTANTDEG STEIGERVERHUUR

Voor groot onderhoud en metselwerk zijn stalen systeemsteigers de beste keuze. Met een standaard maximale belasting van 300 kg/m² en een brede werkvloer is elke zware klus uit te voeren. De hoogte van de werkvloer is per halve meter te verstellen, waardoor de gebruiker altijd op de juiste hoogte werkt. De sterke werkvloeren bestaan uit houten vloerdelen of stalen roosters. Het stalen steigersysteem maakt het mogelijk elk bereikbaarheidsprobleem op te lossen. Of het nu gaat om een obstakel waar een overbrugging moet worden gemaakt, een lastig te bereiken gevel in de binnenstad of een doorgang voor het publiek: voor elke uitdaging zijn er geavanceerde hulpstukken die een oplossing bieden. Vanzelfsprekend wordt ook dit type steiger voorzien van een trappenhuis waarbij de keuze bestaat uit ladders of trappen, en of deze inwendig of uitwendig gewenst zijn. Indien gewenst zijn zwaardere belastingen van de steiger mogelijk.

ROLSTEIGERS VAN INSTANTDEG STEIGERVERHUUR

Rolsteigers van InstantDEG Steigerverhuur zijn met name geschikt voor kleine, eenvoudige en kortlopende werkzaamheden. De steigers zijn leverbaar in verschillende lengtes en breedtes. Rolsteigers kunnen vrijstaand, gekoppeld of als vaste steiger worden geleverd. De rolsteigers zijn in te richten met doorloopframes om voetgangers vrije doorgang te verlenen. De belastbaarheid van deze steiger bedraagt 200 kg/m². De gebruiker is met een rolsteiger bovendien verzekerd van een stabiele en veilige steigerconstructie.

DOORWERKSTEIGERS VAN INSTANTDEG STEIGERVERHUUR

Doorwerksteigers zijn bijzonder geschikt voor lichte onderhoudswerkzaamheden aan eengezinswoningen. Door de constructie van deze steiger is het mogelijk horizontaal te werken op één niveau. Voor de gebruiker van de steiger betekent dit eenmalig omhoog klimmen. Hiermee worden de continuïteit en voortgang van de werkzaamheden geoptimaliseerd. Door de unieke constructie wordt de overlast voor bewoners tot een minimum beperkt. Doorwerksteigers zijn ook te combineren met rolsteigers. Dit maakt het mogelijk om op diverse hoogten te kunnen werken.

HANGSTEIGERS VAN INSTANTDEG STEIGERVERHUUR

InstantDEG Steigerverhuur biedt ook constructies voor bijzondere bouwwerkzaamheden. Neem bijvoorbeeld hangsteigers. Een hangsteiger kan voor lichte werkzaamheden vlak onder de dakrand aan een gebouw met platte daken een efficiënte oplossing zijn. Het voorkomt de kosten voor het monteren van de steiger vanaf het maaiveld. Desgewenst kan de steiger ook verrolbaar gemaakt worden. Let op: de werkdiepte en de belastbaarheid zijn veelal beperkt en het dak dient voldoende draagkrachtig te zijn. Laat u door ons goed informeren over de verdere toepasbaarheid van dit type steiger.

UITWIJKSTEIGERS VAN INSTANTDEG STEIGERVERHUUR

Voor situaties waarbij het niet mogelijk is een steiger te monteren vanaf het maaiveld is een uitwijksteiger een mogelijke oplossing. In een dergelijke situatie wordt van een basissteiger op een bepaald niveau een steiger naar buiten uitgebouwd. Ook hier gelden restricties aan de belastbaarheid en uitwijksteigers zijn derhalve slechts geschikt voor het uitvoeren van lichte onderhoudswerkzaamheden.

TOEGANGKELIJKHEID VAN STEIGERS

Voor het beklimmen van de steigers zijn er voor gevelsteigers en stalensteigers twee verschillende opties. Standaard worden deze steigers uitgevoerd met een inwendige ladderopgang. Indien gewenst en de omgeving dit toelaat bestaat de keuze de ladderopgang uitwendig te plaatsen. Daarnaast is er de keuze een opgang te maken met zogenaamde bordestrappen die zowel inwendig als uitwendig geplaatst kunnen worden. Houdt u er wel rekening mee dat indien uw werkzaamheden boven de 15 meter zitten uw medewerkers van een liftvoorziening moeten worden te voorzien. In sommige gevallen is het ook noodzakelijk dat voor publiek een tijdelijke trapopgang moet worden gemaakt. Deze voorziening dient in dat geval aan een aantal specifieke eisen te voldoen. In een dergelijke situatie geven wij u graag een passend en vrijblijvend advies.

DIVERSE SCHOORSTEENSTEIGERS EN DAKCONSTRUCTIES

Voor het onderhoud aan (nok)schoorstenen op hellende daken, per definitie een gevaarlijke werkplek, is een zogenaamde schoorsteensteiger de ideale oplossing. Aan beide zijden van de schoorsteen wordt een werkplatform gecreëerd waardoor de werkzaamheden op een veilige manier kunnen worden uitgevoerd. De lichte aluminium onderdelen van deze steigers geven slechts een geringe druk op het dakoppervlak waardoor schade aan dakpannen en dergelijk wordt voorkomen.

AFSCHERMINGEN EN BEVEILIGING

Hoe gedegen een steigerplan ook is ontworpen en hoe strak de werkzaamheden ook zijn gepland, uw rendementsverhoging is niet bestand tegen de weersinvloeden van buitenaf. Of het nu gaat om regen of zonneschijn, of dat de aard van uw werkzaamheden bepaalde voorzieningen nodig heeft, InstantDEG Steigerverhuur biedt de mogelijkheid om steigers volledig af te schermen. Dit zorgt ervoor dat een project niet stil komt te liggen als gevolg van slecht weer of door een ambtenaar van bouw- en woningtoezicht. Een bouwproject kan daardoor gegarandeerd onder alle omstandigheden doorgaan.

(STEIGER) AFSCHERMINGEN:

InstantDEG Steigerverhuur biedt de volgende Steigerafschermingen:
– Steigernetten die steigers voor vijftig of negentig procent afsluiten
– Krimpfolies die een honderd procent beschutte werkplek kunnen bieden
– Beugels voorzien van zeilen, hiermee wordt het bovenste niveau van de steiger beschermd tegen weersinvloeden
– Kapconstructies, ideaal voor het beschermen van een tijdelijke open ruimte
Wij u geven u graag een passend en vrijblijvend advies.

INKLIMBEPERKINGEN VAN DEG STEIGERVERHUUR

Steeds vaker worden er eisen gesteld aan de toegankelijkheid van steigers. Om deze toegankelijkheid te beperken voor onbevoegden worden er diverse systemen toegepast welke aan of rond de steiger worden geplaatst. U kunt hierbij denken aan steigerhekken, bouwhekken of bijvoorbeeld houten constructies. Laat u door ons vrijblijvend adviseren.

VERHUUR BIJZONDERE STEIGERS

Niet altijd zijn alle bereikbaarheidsproblemen op een simpele, standaard manier op te lossen. Dankzij onze rijke ervaring en creatieve inslag gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Zo zijn er in de loop der tijd al enige bijzondere oplossingen bedacht voor ongewone situaties. Neem het maken van een smalle basis in de goot van buren bij aan elkaar gebouwde panden. Of het maken van een constructie uit de galmgaten van een kerktoren omdat alleen het dak gerenoveerd hoefde te worden, of het plaatsen van een werkvloer boven het spoor zodanig dat de werkzaamheden van onze klant overdag konden worden uitgevoerd. Bij InstantDEG Steigerverhuur bent u in dergelijke gevallen aan het juiste adres.

OVERIGE KLIMMATERIALEN VAN INSTANTDEG STEIGERVERHUUR

Naast steigers zijn er talloze andere oplossingen om uw bereikbaarheidsprobleem op te lossen. Indien een steiger niet de meest efficiënte manier is om uw bereikbaarheidsprobleem aan te pakken, werkt InstantDEG Steigerverhuur samen met een selecte groep professionele partners waar we u met een gerust hart naar toe kunnen doorverwijzen, of samen uw uitdaging oplossen. Heeft u behoefte aan aanverwante artikelen, zoals bijvoorbeeld een bouwlift? Wij regelen het graag voor u.

Wilt u een steiger huren?
Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie over ons steigeraanbod en de toepassingen.