InstantDEG Steigerverhuur Amsterdam

VEILIGHEID BOVEN ALLES

Kennis is het sleutelwoord tot kwaliteit en veiligheid, InstantDEG Steigerverhuur heeft de kennis!

InstantDEG Steigerverhuur voor een kwalitatief veilige werkplek

InstantDEG Steigerverhuur werkt met geavanceerde systeemsteigers van gerenommeerde steigerleveranciers zoals Layher en Altec. Bij InstantDEG Steigerverhuur Amsterdam staat veiligheid van eigen medewerkers en die van steigergebruikers voorop. De aandacht voor veiligheid en kwaliteit wordt onderstreept door het VCA* 2017/6.0 certificaat. 

In 2021 hebben wij onze plannen om het “VEILIGHEIDSBEWUSTZIJN” verder uit te diepen concreet gemaakt en kunnen we trots melden dat wij, na uitgebreide audit, het certificaat hebben ontvangen voor SCL Trede 2 op de NEN Veiligheidsladder conform de eisen gesteld in de norm: Certificatieschema Safety Culture Ladder, versie 4.0 van 1 juli 2016. 

Met vaste procedures, die continu worden getoetst, blijft de kwaliteit en veiligheid van InstantDEG steigers gegarandeerd.

Deze keurmerken garanderen dat, ten aanzien van veiligheid en kwaliteit, de zaken bij InstantDEG Steigerverhuur zodanig zijn geregeld dat ook de opdrachtgever adequaat gedekt is tegen aansprakelijkheid bij eventuele arbeidsongevallen welke gerelateerd zijn aan de werkzaamheden van InstantDEG Steigerverhuur. 

SCL Trede 2 op de NEN Veiligheidsladder
Certificaat VCA* 2017/6.0