InstantDEG Steigerverhuur Amsterdam

Over InstantDEG

InstantDEG Steigerverhuur is ontstaan uit de fusie van de Amsterdamse Steigerverhuurbedrijven Instant Steigerverhuur BV en DEG Steigerverhuur. Opgeteld hebben wij ruim 50 jaar kennis en ervaring van verhuur van steigers en steigerbouw. Onze vereende krachten, toekomstbestendige visie en indrukwekkend portfolio maken dat u met ons zonder twijfel kiest voor de beste partij in de steigerverhuurbranche.

Onze missie en doelstellingen: klaar voor kwaliteit en nieuwe uitdagingen

Een stringentere visie van opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen alsmede de dynamische ontwikkelingen in de bouwnijverheid, aangescherpte eisen voor kwaliteits- en veiligheidsaspecten, opleidingen, de CAO-wetgeving, en de invoering van de Richtlijnsteigers vragen immers om een passend en daadkrachtig antwoord.

Om op deze ontwikkelingen sterk, effectief en adequaat te kunnen inspelen is InstantDEG Steigerverhuur BV opgericht, door het bundelen van de de krachten van Instant Steigerverhuur en DEG Steigerverhuur.

We hebben ons ten doel gesteld toonaangevend te zijn op het gebied van kwaliteit, veiligheid en naleving van wet- en regelgeving, en ons duidelijk te onderscheiden op het gebied van opleidingseisen, heldere commitment aan de CAO-wetgeving en arbeidsomstandigheden.

InstantDEG Steigerverhuur: steigers met een ID

Elkaar aanvullend en versterkend zijn we nóg beter in staat uw betrouwbare partner te zijn, en kunt u blijven rekenen op goede service en kwaliteit, veilige steigers en veilige werkomstandigheden. Zo zullen wij als InstantDEG Steigerverhuur ook meer aandacht schenken aan de voorbereiding van een project en er naar streven om reeds in het offerte-stadium een juiste risicoanalyse te maken. Daarnaast zullen een intensievere begeleiding van onze steigerbouwers én een aangescherpte opleveringsprocedure van de steigers zorgen voor een verhoogde kwaliteit van onze werkzaamheden.
En niet alleen het monteren van steigers zien wij als hoofdzaak, maar ook het uit handen nemen van de zorgen van onze relaties, bijvoorbeeld over hun bereikbaarheidsprobleem. Onze jarenlange ervaring, indrukwekkend portfolio, onze creatieve en oplossingsgerichte denkwijze én een gedegen voorbereiding, garanderen een plan van aanpak dat het mogelijk maakt een verhoging van het rendement op uw arbeidsuren te realiseren.

Ons werkgebied

Vanuit Amsterdam bedienen wij een grote verscheidenheid aan de bouwgerelateerde opdrachtgevers. Niet alleen in Amsterdam, Haarlem, Wormerveer, Hoorn, Aalsmeer, Zaandam, Den Haag, Utrecht en ’t Gooi hebben wij een goede reputatie opgebouwd, ook ver buiten Noord-Holland monteren wij voor u altijd DEGelijke steigers.

Bekijk ons portfolio

Wilt u een steiger huren? Neem dan contact met ons op.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht