InstantDEG Steigerverhuur Amsterdam

Steigers ten behoeve ATVA gebouw Amsterdam

Steigerverhuur & montage:
Steigers ten behoeve ATVA gebouw Amsterdam

Opdrachtgever/steigerhuurder:
Van Wijk Vastgoedonderhoud

Steigerbouw projectomschrijving:

Veilige en droge werkplek ten behoeve groot onderhoud.

INSTANTDEG STEIGERVERHUUR voor elk project de juiste steiger!

Dankzij het brede assortiment steigers is INSTANTDEG STEIGERVERHUUR in staat om voor elke situatie de meest efficiënte oplossing te bieden. INSTANTDEG STEIGERVERHUUR Amsterdam voor de verhuur en montage van alle soorten steigers zoals gevelsteigers, stalen systeemsteigers, rolsteigers, doorwerksteigers, hangsteigers en uitwijksteigers. INSTANTDEG STEIGERVERHUUR werkt met geavanceerde systeemsteigers van gerenommeerde leveranciers zoals Layher en Altec. DEG voor elke klus een steiger op maat.

INSTANTDEG STEIGERVERHUUR al vijftien jaar koploper in het verhuren van steigers monteren van steigers en demonteren van steigers. Van het schilderen van een dakkapel tot aan een complete renovatie van een kerktorens: INSTANTDEG STEIGERVERHUUR is uw partner voor een betrouwbare en veilige werkplek op hoogte.

Niet de montage van steigers zien wij als hoofdzaak, maar het uit handen nemen van de zorgen van onze relaties over hun bereikbaarheidsprobleem. De jarenlange ervaring, nauwe samenwerking, creatieve en oplossingsgerichte denkwijze en een gedegen voorbereiding van DEG garanderen een plan van aanpak dat het mogelijk maakt een verhoging van het rendement op uw arbeidsuren te realiseren. Kwaliteit, veiligheid en flexibiliteit zijn onze kernwaarden die gewaarborgd worden door VCA* en ISO 9001/2008 certificatie.

Vanuit Amsterdam bedienen wij een grote verscheidenheid aan bouwgerelateerde opdrachtgevers. Niet alleen in Amsterdam, Haarlem, Hoorn, Aalsmeer, Zaandam, Den Haag, Utrecht en ’t Gooi hebben wij een goede reputatie opgebouwd ook ver daarbuiten monteren wij DEGelijke steigers.

DEG steiger huren?
Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Uiteraard maken wij graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek.