InstantDEG Steigerverhuur Amsterdam

Steigerverhuur Vredeskerk Amsterdam

Steigerverhuur Vredeskerk Amsterdam (kerktoren) 

Steigerbouw opdrachtgever:
De Cannenburgh BV

Steigerbouw projectomschrijving:

Rondom het dak van de Vredeskerk in Amsterdam is een dubbele werkvloer gecreëerd. Aangezien er alleen werkzaamheden op het hoogste niveau nodig waren is er in de kerktoren een constructie gemaakt. Aan deze constructie zijn tralieliggers bevestigd welke door de galmgaten naar buiten zijn gestoken om daarop een steiger te plaatsen.

INSTANTDEG STEIGERVERHUUR biedt voor elke klus een steiger op maat. Dankzij het brede assortiment steigers is DEG Steigerverhuur in staat om voor elke situatie de meest efficiënte oplossing te bieden. INSTANTDEG STEIGERVERHUUR voor de verhuur en montage van alle soorten steigers zoals gevelsteigers, stalen systeemsteigers, rolsteigers, doorwerksteigers, hangsteigers en uitwijksteigers. INSTANTDEG STEIGERVERHUUR werkt met geavanceerde systeemsteigers van gerenommeerde leveranciers zoals Layher en Altec.

Vanuit Amsterdam bedienen wij een grote verscheidenheid aan bouwgerelateerde opdrachtgevers. Niet alleen in Amsterdam, Haarlem, Hoorn, Aalsmeer, Zaandam, Den Haag, Utrecht en ’t Gooi hebben wij een goede reputatie opgebouwd ook ver daarbuiten monteren wij DEGelijke steigers!

Steiger huren?
Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie.