InstantDEG Steigerverhuur Amsterdam

Steigerverhuur Amsterdam Koningsplein Singel

INSTANTDEG STEIGERVERHUUR:
Steigerverhuur Amsterdam Koningsplein Singel

Opdrachtgever/steigerhuurder:
van der Grift en Valkenburg BV

Steigerbouw projectomschrijving:

Groot onderhoud Koningsplein Singel te Amsterdam. Steigerbouw met als doel een veilige werkplek.

DEG Steigerverhuur voor elke klus de juiste steiger!

DEG INSTANTDEG STEIGERVERHUUR biedt voor elke klus een steiger op maat. Dankzij het brede assortiment steigers is DEG Steigerverhuur in staat om voor elke situatie de meest efficiënte oplossing te bieden. DEG INSTANTDEG STEIGERVERHUUR voor de verhuur en montage van alle soorten steigers zoals gevelsteigers, stalen systeemsteigers, rolsteigers, doorwerksteigers, hangsteigers en uitwijksteigers. DEG INSTANTDEG STEIGERVERHUUR werkt met geavanceerde systeemsteigers van gerenommeerde leveranciers zoals Layher en Altec.

Niet de montage van steigers zien wij als hoofdzaak, maar het uit handen nemen van de zorgen van onze relaties over hun bereikbaarheidsprobleem. De jarenlange ervaring, nauwe samenwerking, creatieve en oplossingsgerichte denkwijze en een gedegen voorbereiding van DEG garanderen een plan van aanpak dat het mogelijk maakt een verhoging van het rendement op uw arbeidsuren te realiseren. Kwaliteit, veiligheid en flexibiliteit zijn onze kernwaarden die gewaarborgd worden door VCA* en ISO 9001/2008 certificatie.

Vanuit Amsterdam bedienen wij een grote verscheidenheid aan bouwgerelateerde opdrachtgevers. Niet alleen in Amsterdam, Haarlem, Hoorn, Aalsmeer, Zaandam, Den Haag, Utrecht en ’t Gooi hebben wij een goede reputatie opgebouwd ook ver daarbuiten monteren wij DEGelijke steigers!

Steiger huren?
Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie.